نقل و انتقالات

اطلاعیه دانشجویان جهت ثبت درخواست های (میهمان و انتقال) در نیمسال دوم 96-95

۰۶ آذر ۱۳۹۵ | ۱۲:۳۹ اخبار تصویری
اطلاعیه دانشجویان جهت ثبت درخواست های (میهمان و انتقال) در نیمسال دوم 96-95

زمان ثبت درخواست نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم سال تحصیلی
 96-95، مطابق با  زمان مندرج در آیین نامه از مورخ 1395/09/20 لغایت 1395/10/05 می باشد
و
هرگونه تغییر در تاریخ متعاقبا از طریق همین سامانه اعلام خواهد گردید.

ثبت درخواست انتقال یا میهمانی کلیه دانشجویان متقاضی، فقط از طریق سامانه نقل و انتقالات دانشجویی امکان پذیر است.  (صرفاً درخواستهایی که در سامانه ثبت شده قابل بررسی و رسیدگی خواهد بود)

خواهشمند است دانشجویان عزیز قبل از ثبت درخواست کلیه اطلاعات موجود در سامانه را مطالعه نموده  و پس از اطمینان درخواست خود را ثبت نمایند.

*****

« جهت ثبت درخواست به سامانه نقل و انتقال دانشجویی https://www.monada.iau.ir  مراجعه نمایید.»

*****

تذکر مهم :

با توجه به اینکه کلیه درخواست ها توسط سامانه کنترل و پردازش می شود، مراجعه حضوری به واحدهای دانشگاهی و سازمان مرکزی تأثیری در تغییر وضعیت درخواست دانشجو نخواهد داشت.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p>
لینک دانلود